LEDEN

▪  PRVNÍM MIMINKEM V KLADNĚ JE MALÁ IVETKA
▪  V KLADENSKÉ NEMOCNICI ZAČALO OČKOVÁNÍ ZDRAVOTNÍKŮ
▪  HEMATOLOGICKO-TRANSFUZNÍ ODDĚLENÍ PROSÍ MUŽE VYLÉČENÉ Z COVIDU-19, ABY DAROVALI KREV
▪  AKČNÍ ZIMNÍ NABÍDKA NAŠÍ LÉKÁRNY
▪  MĚSTO KLADNO NABÍZÍ POMOC S REGISTRACÍ K OČKOVÁNÍ PROTI ONEMOCNĚNÍ COVID-19
▪  KLAUNI ROZDÁVALI DĚTEM RADOST Z VYSOKOZDVIŽNÉ PLOŠINY

ÚNOR

▪  KLADENSKÁ NEMOCNICE ZAHÁJILA OČKOVÁNÍ SENIORŮ STARŠÍCH 80 LET

BŘEZEN

▪  KLADENSKÁ PORODNICE VYTVOŘILA VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKU SVÉHO ODDĚLENÍ
▪  VYHLÁŠENÍ STAVU HROMADNÉHO POSTIŽENÍ OSOB
▪  LÍZÁTKA OD TEPLÁRNY ZPŘÍJEMNÍ V KLADENSKÉ NEMOCNICI DĚTEM TESTY NA COVID-19
▪  ESA LOGISTIKA DAROVALA KLADENSKÉ NEMOCNICI PENÍZE NA NÁKUP NOVÝCH PŘÍSTROJŮ
▪  KLADENSKÁ NEMOCNICE NOVĚ NABÍZÍ VYŠETŘENÍ PROTILÁTEK PROTI COVID-19 I PRO SAMOPLÁTCE
▪  NOVÝ ULTRAZVUK NABÍDNE BUDOUCÍM MAMINKÁM V KLADENSKÉ NEMOCNICI KVALITNĚJŠÍ PÉČI

DUBEN

▪  VESELÉ VELIKONOCE
▪  PŘIPRAVTE SE NA JARO S NAŠÍ LÉKÁRNOU
▪  ZRUŠENÍ STAVU HROMADNÉHO POSTIŽENÍ OSOB
▪  VOZOVÝ PARK NEMOCNICE SE ROZŠÍŘIL O DEVĚT NOVÝCH SANITEK
▪  CELOREPUBLIKOVÝ BĚH A PROCHÁZKA PRO MIMINKA DO DLANĚ

KVĚTEN

▪  KLADENSKÁ NEMOCNICE OBHÁJILA AKREDITACI

ČERVEN

▪  NEMOCNICE OPĚT ZPROVOZNILA PARKOVIŠTĚ U NIEDERLEHO PAVILONU

ČERVENEC

▪  ZPRAVODAJ OBLASTNÍ NEMOCNICE KLADNO JE ZPĚT

SRPEN

▪  OBNOVENÍ PŘEDPORODNÍCH KURZŮ A CVIČENÍ PRO TĚHOTNÉ

ZÁŘÍ

▪  NOVÉ PŘÍSTROJOVÉ VYBAVENÍ ZAPLATILA KLADENSKÉ NEMOCNICI MÍSTNÍ TEPLÁRNA
▪  BUDOUCÍ ZDRAVOTNIČTÍ ZÁCHRANÁŘI Z FAKULTY BIOMEDICÍNSKÉHO INŽENÝRSTVÍ ČVUT DAROVALI HROMADNĚ KREV

PROSINEC

▪  STUDENTI FBMI SE ROZHODLI NEZIŠTNĚ POMOCI KLADENSKÉ NEMOCNICI